15 mei 2022: Gitaarconcert door Studenten van Carlo Marchione

Sebastian Swiedrych en Vasileios Poulios

Datum: 15 mei 2022

Plaats: Ursulineconvent

Aanvang 16.00 uur

Entree: €10,-

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gitarist Carlo Marchione is een bevlogen docent. Hij geeft les sinds 2002 aan het Conservatorium in Maastricht. Vandaar neemt hij zijn studenten Sebastian Swiedrych (Polen/Rusland) en Vasileios Poulios (Griekenland) mee voor dit concert.
Vassilis Poulios studeerde klassiek gitaar aan het Pythagoras conservatorium in Griekenland. Daar behaalde hij zijn diploma met een Excellent en de Eerste prijs. Daarna volgde hij verschillende masterclasses en deed mee aan gitaarcompetities, waar hij diverse eerste prijzen won. Nu vervolgt hij zijn studie aan het Maastrichts conservatorium bij Carlo Marchione. Hij gaf solo-recitals in de concertzaal van Athene en op andere plaatsen in Griekenland. Hij geeft ook les aan het Pythagoras Conservatorium.
Sebastian Swiedrych studeerde klassiek gitaar aan het Conservatorium in Moskou. Nu vervolgt hij zijn studie aan het Maastrichts conservatorium bij Carlo Marchione. Hij gaf verschillende concerten en deed mee aan concoursen in o.a. Zagreb, Moskou, Wenen en Bratislava, waar hij steeds de eerste prijs behaalde.
 
Sebastian en Vasileios spelen elk een aantal solowerken en er zal ook gezamenlijk worden gemusiceerd. Carlo noemt ieder concert, waar het ook plaats vindt, een geschenk. In Eijsden zijn we blij met dit cadeau!
 
Op het programma staan onder meer werken van Scarlatti, Coste en Giuliani.
 

Website kunstenaar(s):
Carlo Marchione